Actuació contra la caça il.legal del senglar a la Vall de Bianya

PS

25 sep Actuació contra la caça il.legal del senglar a la Vall de Bianya

El Cos d’Agents Rurals a la demarcació de Girona, concretament agents de la unitat d’antifurtivisme, durant un servei de vigilància de caça que es realitzava aquesta setmana, van portar a terme una actuació contra la caça il·legal de senglar.
Concretament l’actuació es va fer en zona agrícola i de seguretat a la Garrotxa, mentre s’estaven ensitjant uns camps de conreu amb maquinària agrícola al voral de la carretera N-260 al seu pas pel municipi de La Vall de Bianya.
L’actuació ha comportat que una persona ha estat denunciada ja que no disposava de cap autorització per realitzar aquesta activitat, el corresponent comís de l’arma de foc i comís de munició de postes il·legal amb que estava carregada l’arma.
Cal recordar que la caça en terrenys agrícoles en producció (que mostren activitat) passen a ser zones de seguretat per el perill per les persones i els béns, i està prohibida per el Reglament de Caça vigent.
També està prohibida la tinença i ús de munició de postes en l’exercici de la caça. Aquests  fets poden comportar una sanció administrativa per infracció de la normativa de caça, així com la inhabilitació temporal per obtenir la llicència de caça.
Font: Sala de premsa Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Imatge: Wikipedia