Agents Rurals capturen 3 gossos salvatges a Alcarràs

23 ene Agents Rurals capturen 3 gossos salvatges a Alcarràs

S’han pogut localitzar amb la col·laboració de la Policia Local després que a finals d’any es produís un atac en aquest municipi del Segrià
Gossos
Efectius del Cos d’Agents Rurals , amb la col·laboració de la Policia Local d’Alcarràs (Segrià), han capturat en viu en els darrers dies 3 dels gossos ensalvatgits que haurien atacat vedells d’una granja d’aquest municipi. L’operació s’ha portat a terme amb l’Ajuntament, que és qui gestiona i té les competències dels animals de companyia. La darrera captura es va produir ahir mateix.
Aquests 3 gossos (2 mascles i una femella adults) es van capturar mitjançant les gàbies trampa que Agents Rurals tenen instal·lades amb menjar per atraure’ls. Tots els animals s’han traslladat a la gossera d’Alcanó.
A banda de l’atac d’Alcarràs, també hi va haver diversos atacs al municipi de Seròs. El dispositiu de Seròs ha permès capturar en viu 8 exemplars.
Els Agents Rurals mantenen un operatiu constant per si reben algun nou avís amb l’objectiu de poder capturar els animals.
Font: Sala de premsa Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural