Agents Rurals denuncien 4 motocicletes per circular per corriols i senders a la Noguera

?????????????

21 abr Agents Rurals denuncien 4 motocicletes per circular per corriols i senders a la Noguera

Es van enxampar in fraganti circulant fora pistes als boscos dels municipis de Tiurana i de Bassella, a cavall de les comarques de La Noguera i de l’Alt Urgell
També se’ls ha denunciat per diverses infraccions de trànsit
Agents Rurals van interceptar la setmana passada quatre motocicletes del tipus enduro en una zona boscosa entre els municipis de Tiurana i de Bassella. Les motocicletes es van detectar durant un servei de patrullatge rutinari, i es van poder aturar després que haguessin recorregut 2,5 quilòmetres per corriols i senders a través dels boscos del de Guardiola, al terme municipal de Bassella.
Els Agents Rurals han aixecat 4 actes per infracció administrativa de la Llei 9/1995, de 27 de juliol, d’accés motoritzat al medi natural. Els fets denunciats es sancionen amb multes de 301 a 3.000€. A més, també han aixecat actes per infracció de la normativa de Trànsit, que han estat trameses al Servei Català de Trànsit.
Concretament, s’han fet dues denúncies per no haver presentat la inspecció tècnica del vehicle, una per circular amb una motocicleta sense matrícula i l’última per no tenir concertada l’assegurança obligatòria.
Els Agents Rurals del Departament d’Agricultura estan habilitats pel Servei Català de Trànsit per a denunciar infraccions del Reglament de Vehicles, del Reglament General de Circulació, del Reglament General de Conductors i de l’Assegurança Obligatòria de vehicles, en la xarxa de camins rurals, pistes forestals, i espais rurals i naturals.
Font: Sala de premsa Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.