Agents Rurals intercepten tres presumptes caçadors furtius de cérvols

12 mar Agents Rurals intercepten tres presumptes caçadors furtius de cérvols

comis

Membres del Grup d’Antifurtivisme del Cos d’Agents Rurals a Girona van interceptar aquest cap de setmana un vehicle 4×4 ocupat per tres presumptes caçadors furtius que possiblement pretenien matar cérvols o altres espècies de caça major al terme municipal d’ Albanyà ( Alt Empordà).

Aquesta actuació és fruit de la investigació que es portava a terme les darreres setmanes per cérvols morts de forma il·legal. L’actuació va comportar la inspecció i el registre dels caçadors i del vehicle, a resultes de la qual es va procedir a realitzar denúncia i comisos de material il·legal per a la pràctica de la caça.
Entre els comisos s’hi troben: una arma llarga ratllada amb mira telescòpica, un carregador de rifle semiautomàtic amb capacitat per a deu cartutxos, un visor nocturn amb làser amb muntures de rifle, una llanterna de gran potència, auriculars electrònics amb càmera de gravació, dos precintes verges de cabirol, i líquid atraient de porc senglar. L’arma es trobava desenfundada i amb cartutxos al seu carregador.
La investigació per altres infraccions de la normativa de caça continua oberta.
Aquests fets  poden comportar la inhabilitació per obtenir la llicència de caça per un període entre 2 i 5 anys, així com la retirada de la llicència d’armes i sancions administratives.
Font: sala de Premsa del Departament d’Agricultura, ramaderia, pesca i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya