Interceptats dos pescadors furtius a un estany de la Cerdanya

02 jul Interceptats dos pescadors furtius a un estany de la Cerdanya

Pesca
Efectius del Cos d’Agents Rurals van interceptar dos pescadors incomplint la normativa aquest divendres al terme municipal de Lles de Cerdanya.
En les últimes dues setmanes, els agents duien a terme serveis d’antifurtivisme de pesca als rius i estanys d’alta muntanya, ja que aquesta és l’època amb més afluència de pescadors.
Concretament, els pescadors havien capturat un total de 21 truites, de les quals només 1 tenia la mida reglamentària, és a dir, 22 centímetres o més. Els pescadors han estat denunciats per no respectar els límits de captures ni la mida mínima autoritzada i per la utilització d’esquers prohibits. A més, els Agents Rurals van comissar les arts de pesca i les truites. Cal esmentar que els pescadors duien una nevera portàtil de grans dimensions amb l’única utilitat de conservar les truites pescades.
Aquests fets es van produir en el riu de la Vall de la Llosa, dins de l’Espai d’Interès Natural de la Tossa Plana de Lles – Puigpedròs i dins dels límits de la Reserva Nacional de Caça de la Cerdanya – l’Alt Urgell.
Font: Premsa Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi natural