La consellera d’Agricultura transmet el condol i suport al Cos d’Agents Rurals i a les famílies després de l’homicidi de dos agents a Lleida

logo negre

22 ene La consellera d’Agricultura transmet el condol i suport al Cos d’Agents Rurals i a les famílies després de l’homicidi de dos agents a Lleida

El pressumpte autor dels fets ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, s’ha desplaçat aquest migdia fins a Aspa (Lleida) on ha transmès el condol i tot el seu suport al Cos d’Agents Rurals per l’homicidi de dos agents, que han estat disparats aquest matí per arma de foc quan estaven en acte de servei a Aspa (Segrià).

La consellera ha posat en valor la tasca del Cos d’Agents Rurals en la gestió i cura del medi rural i ha destacat el servei fonamental que fan per al conjunt de la ciutadania i per a la sostenibilitat del país. El Departament ha posat serveis d’atenció psicològica a disposició de les famílies i els agents de CAR que ho puguin necessitar.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor dels fets. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent s’ha fet càrrec de la investigació.

Font: Sala de premsa Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.